Vi har gift oss!
 
Index Bröllopet Middag & Fest Frågor & svar Önskelista Blogg

Blogg

Undrar ni vad som händer runt bröllopet så kan ni alltid kolla in här.

Vi ska försöka skriva lite om allt fram till den 23/8. Vårt mål är att försöka skriva något nytt minst en gång i veckan. Alla stavfel och meningsuppbygnadsfel, är helt våra egna, stå ut J

 

 

 

7/10-08

 

Nu har man jobbat ett tag efter smekmånaden. En helt underbar dag hade vi. Var jättetrevligt att träffa alla.

 

Vi har lagt upp en del bilder från bröllopet och bröllopsresan. Vi önskar att ni som har fler bilder hör av er eller skickar dem till oss.

 

6/8-08

Lördag 9.30, hör nycklar i dörren. Jag är helt säker på att det är Hanna som kommer hem från sin möhippa, så blir det helt tyst och ingen kommer in. Efter ett tag är jag tvungen att kolla vem det är, och blir bra förvånad att se grabbarna där i trapphuset. Fick klä mig i en "snygg" kårdräkt, och packa en del prylar. Vi var och sköt, där jag fick skjuta med buffelbössa, coolt! Var även och lekte Zorro ett tag. Det var en del drickande efter skjutningen och på kvällen åt vi på Jimmys Steakhouse, jättegott. Allt i mycket goda vänners lag. En underbar svensexa, med många skratt under hela dagen.

 

I Fredags när jag (Hanna) kom till jobbet låg det ett paket till mig samt kuvert med instruktioner. Jag fick bege mig från jobbet och lösa rebusar för att tillslut hamna på Djurgården för världens bästa picknick med mina underbara vänner! När vi fått mat i magen var vi ute och red - oj va härligt det var! Sen fick jag åka cyckeltaxi in till city, där var vi på ett hudvårdsställe, blev sminkad, ansiktsmassage mm. Vi pratade massor åt jättegod mat och hade det jätte trevligt. TUSEN TACK för en helt underbar möhippa!! Ingen kan vara lyckligare än jag för jag har er som mina bästa vänner! Love You!

 

28/7-08

Oj, det var ett tag sedan vi var här och skrev. Mötet med prästen gick jätte bra, vi är mycket nöjda och glada att det är Ida Wäreborn som ska viga oss.

Det är nu 26 dagar kvar till vi ska gifta oss, tiden bara springer iväg. Vi har fullt upp med bordsplaceringstavla, korgar, vigselprogram & festhäfte. Som tur är har vi fått underbar hjälp från vår egen personliga AD Sussie!

 

I lördags tog vi det första doppet ute för i år, phu va kallt det var i vattnet men härligt var det. Eftersom vi inte varit så jättemycket i solen så brände vi oss - såklart.

 

22/6-08

Förra helgen var vi i Malmö på massa möten om bröllopet, alla gick jättebra! Maten bestämdes, blommorna bokades, poserna till fotona inövades, frisyrerna testades och slutligen klänningen fållades, vi hann även med Johans kusin Niclas student.

 

Midsommarafton firades i vinterviken till en början, när det obligatoriska regnet inföll så tog vi oss inomhus och fortsatte firandet hemma hos Marcus och Helena.

 

1 vecka kvar tills vi ska träffa prästen i Malmö. Höres snart igen.

 

5/6-08

Idag blev vi färdiga med våran önskelista. Imorgon tar vi oss ett välförtjänt spa-besök. Tack Helena för detta avbrott i vardagen. 1 vecka kvar till Skåneresan. På kärt återseende.

 

23/5-08

Oj, vad tiden går fort. Idag är det 3 månader kvar! Om 2 veckor åker vi till Malmö och då ska vi på möten, möten & fler möten. Vi har fått reda på att vi ska ha en kvinnlig präst hon kunde dock inte träffa oss när vi är i nere så vi kommer ner igen helgen efter midsommar.

 

I veckan var vi hos guldsmeden och designade våra ringar, efter mycket prat, velande, skissande så vet vi precis hur vi vill ha dem.

 

1/5-08

Hindersprövan är nu ifylld och redo för att skickas till skatteverket imorgon. Då var det avbockat på listan, check. Det är ganska lugnt just nu på planeringsfronten. Vi ska ha möten med alla i början av Juni. Så nu är det bara att vänta. Höres.

 

23/4-08

Idag är det 4 månader kvar. Och nu är det dags att fylla i hindersprövningen. Tur man har listor på allt som ska göras och när det bör vara gjort. Kan säga att jag(Johan) inte haft bästa koll på detta. Men min bättre hälft har full koll på det.

Och tack för alla snälla kommentarer om inbjudningarna! På återseende.

 

17/4-08

Idag är äntligen den slutgiltiga hemsidan helt färdig, och alla inbjudningar är postade efter att suttit å klippt och klistrat i 2 hela dagar, puh!

Nu hoppas vi att alla inbjudningar kommer fram och att posten inte förstört dem.

pict0022pict0024