Vi har gift oss!
 
De kära tu Vem är vem Förlovningen Bröllopsresan
Index Bröllopet Middag & Fest Frågor & svar Önskelista Blogg

De kära tu

file0245

 

Biografi:

 

 file0012 Hanna Schiöler, född i Karlskrona emigrerade till USA som 18-åring, efter tiden som au-pair flyttade hon hem och började jobba på hotell. Vilket tog henne till Stockholm och vidare till London. Efter ett år var hon tillbaka i Stockholm igen. Idag har hon sadlat om till IT-branchen och jobbar med storage och backup, som produktspecialist på Four Leaf AB.

 

 

 

 

 

 file0025 Johan Rothnil, född i Staffanstorp flyttade till Karlskrona som 20-åring. Jobbade då som spelansvarig i hela 2-månader. När butiksägaren tvingades sälja butiken tog han semester och åkte utomlands 2 veckor. Efter 3 dagar ringde mobilen och jobbet som TV-säljare var klart. Blev senare vitvarusäljare vilket sysslan än är idag. Numera finns han på Intema AB i Saltsjö-Boo.

 

 

 

 

 

Hur träffades de kära?

 

Kort version:

 

  Började i december -05 sedan februari, därifrån tog vi oss via Safari på Kolmården -aug 06, till Årsta -nov 06 och nu är vi gifta.

 

Lång version:

 

De båda träffades en kall och "blöt" decemberkväll på Nivå i Karlskrona 2005. Ett andra möte uppstod på nyårsafton. Men det skulle ta tills februari innan Johan vågade ta det avgörande steget. Så efter att Hanna varit i Thailand tyckte han att det var läge för att skicka ett välkommenhem-sms. Och på den vägen är det. Efter att sedan suttit i telefonen i flera veckor bestämde de en dejt och den gick perfekt, så det blev en andra dejt. Den andra gick lite mindre bra till en början eftersom 

Johan skar av sig halva fingret efter att försökt imponera med att laga en middag på egen hand. Tyvärr var det inte så romantiskt att hämta upp Hanna med ett stort bandag (en rulle toapapper) över ena fingret. Som tur var hjälpte hon till med maten, så middagen blev ändå lyckad (hon besitter oanade kunskaper i köket, eller??). Efter detta var de fast i varandra. Johan flyttade upp till Stockholm november-06, och resten vet ni nog...J

 


Fr.o.m. 23/8-08 kommer det bara att stå Rothnil på dörren!