Vi har gift oss!
 
De kära tu Vem är vem Förlovningen Bröllopsresan
Index Bröllopet Middag & Fest Frågor & svar Önskelista Blogg

Vem är vem

Bruddnäbb

 

Fanny Schiöler- både gudbarn och brorsdotter till bruden. En liten underbar tös, som alltid är på bushumör. Bor i Bodarp.

 

Brudens föräldrar

 

mapa2

Ing-Britt och Mats Schiöler-brudens underbara föräldrar. Ing-Britt är primärvårdens penningansvarige. Mats jobbar på häktet. Bofasta i Karlskrona.

 

Brudgummens föräldrar

 

dscf1569

Inger Jönsson och Per Rothnil- detta är brudgummens gooa föräldrar. Inger jobbar på Beijer Electronics som admin. Per är servicemontör. I mitten syns Harley(Shar-pei). Bofasta i Staffanstorp.

 

Tärnor

 

Helena Schiöler- syster till bruden "den bästa systern som finns" Jobbar som statistikerkonsult på AstraZeneca . Bor med sin hund Thea i Årsta.

 

jenny[1]

Jenny Lindqvist- barndomskamrat & bästa vän till bruden. Henne kan man fråga om drinkar, har nyss sadlat om till ridlärare på Karlskrona-Lyckå Ridklubb. Hemmahörande i Karlskrona.

 

Marskalkar

 

dsc01338 

Markus Rothnil- bror till brudgummen. Favoritintresse = Bilen. Nyanställd på Tetrapak där han studerar till maskiningenjör i Italien. Kommer att ha hela världen som arbetsfält.

 

img_0283[1] 

Jonas Persson- bästa vän till brudgummen och bruden. Har nyligen flyttat till Stockholm. Jobbar på försvaret som systemanalytiker för deras nya ekonomisystem.

 

Toastmadame

 

Silvana Schiöler- svägerska till bruden. Här med sin man Henrik(bror till bruden). De äger Vellinge Djurbord och har nyligen startat Kennel Seasmile. Bosatta i Bodarp.

 

Mimmi och Musse

 

100_0106

Fåglarna som alltid nämns. Johan försöker lära dem att flyga in med ringarna i kyrkan. Men det lär aldrig hända. Bor i buren på björkbyrån.